Logo Eersel
Omgevingsvergunningen Boksheidsedijk 15 en 15a, Eersel

Burgemeester en wethouders van Eersel maken bekend dat:

de volgende vergunningen zijn verleend:

Omgevingsvergunning (uitgebreide procedure) Boksheidsedijk 15 en 15a in Eersel voor het verbouwen en uitbreiden van een woning en het bouwen van een kijk- en educatieboerderij, verzonden 3 maart 2015. Het besluit is naar aanleiding van een zienswijze van Waterschap De Dommel gewijzigd ten opzichte van het ontwerp besluit op het volgende punt:

  • de waterparagraaf is aangepast en aangevuld.

Bezwaar c.q. beroep

Belanghebbenden kunnen tegen besluiten waarbij de reguliere procedure van toepassing is, op grond van de Algemene wet bestuursrecht een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij het college van burgemeester en wethouders. Het bezwaar kan worden ingediend tot zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden.

Tegen besluiten op basis van de uitgebreide procedure, kunnen belanghebbenden een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Beroep kan worden ingesteld tot zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. De besluiten liggen ter inzage bij de gemeentebalie van het gemeentehuis in Eersel. Inzage van deze stukken kan alleen op afspraak. Via onze website of via telefoonnummer 0497-531300 kunt u een afspraak maken. Wij zorgen er dan voor dat de stukken voor u beschikbaar zijn.

Daarnaast kunt u – als u spoedeisend belang heeft – de voorzieningenrechter van de rechtbank, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch, verzoeken een voorlopige voorziening (tot schorsing van het besluit) te treffen.

Aan het indienen van een beroepschrift of een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen en/of een voorlopige voorziening vragen bij de rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Kijk op deze site voor de voorwaarden.

Naar boven