Logo Zaanstad
Besluit hogere waarden industrieterrein HoogTij, Zaanstad

Burgemeester en wethouders van de gemeente Zaanstad maken bekend dat zij, gelet op artikel 110a van de Wet geluidhinder, bij besluit van 27 januari 2015 (2015/14484), in het kader van het Provinciaal Inpassingplan ‘Aanpassing geluidzones Westpoort en Hoogtij’, hogere waarden voor industrielawaai vanwege het industrieterrein Hoogtij hebben vastgesteld voor locaties in het zuiden van Westzaan en Nauerna (Assendelft). De adressen die het betreft en de nieuwe geluidwaarden staan vermeld in bijlage1 bij het besluit.

Het Provinciaal Inpassingplan Aanpassing geluidzones Westpoort en Hoogtij (verder PIP) is op 2 maart 2015 vastgesteld door provinciale staten van Noord-Holland. Voor meer informatie wordt verwezen naar de afzonderlijke bekendmaking van gedeputeerde staten van Noord-Holland.

Inzage: het besluit hogere waarden industrieterrein HoogTij, met bijbehorende stukken, ligt met ingang van donderdag 12 maart 2015 tot en met donderdag 23 april 2015) op de volgende wijzen ter inzage:

  • op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl als bijlage bij het PIP.

  • als pdf bestand op de gemeentelijke website: www.zaanstad.nl (zoekterm ‘PIP’ of ‘hogere waarde HoogTij’);

  • via de publieksbalies Vergunningen en Voorzieningen in het stadhuis, Stadhuisplein 100 te Zaandam. Melden bij de receptie voor een juiste doorverwijzing. Openingstijden maandag, woensdag en donderdag van 8.30 -16.00 uur, dinsdag van 13:30 tot 16:00 uur en vrijdag van 08:30 tot 12:00 uur. Aanbevolen wordt om eerst een afspraak te maken: tel. 14075 of via www.zaanstad.nl;

Beroep: Gedurende bovengenoemde periode van inzage kan tegen het besluit tot vaststelling hogere waarden industrielawaai HoogTij beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig een zienswijze op het ontwerpbesluit hebben ingediend;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbesluit kunnen ook beroep instellen.

Beroepschriften moeten worden verzonden aan: Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Meer informatie over beroep staat op de website: www.raadvanstate.nl.

Naar boven