Logo Reimerswaal
Bekendmaking besluit vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder, appartementencomplex op de projectlocatie ‘De Uitkijk’, Reimerswaal

Burgemeester en wethouders van Reimerswaal maken bekend dat zij op 17 februari 2015 hebben besloten tot vaststelling van hogere grenswaarden op grond van de Wet geluidhinder ten behoeve van het nieuw te bouwen appartementencomplex op de projectlocatie “De Uitkijk” op de hoek van de burgemeester Elenbaasstraat en de Rijksweg in Kruiningen. De hogere waarden zijn nodig vanwege de geluidbelasting van het wegverkeerslawaai van de A58 en de N289/Oude Rijksweg. De procedure vaststelling hogere grenswaarden is gekoppeld aan de procedure van het bestemmingsplan “De Uitkijk Kruiningen”.

Het besluit met bijbehorende stukken maakt deel uit van het op 3 maart 2015 vastgestelde bestemmingsplan “De Uitkijk Kruiningen” en ligt van donderdag 12 maart 2015 tot en met woensdag 22 april 2015 voor iedereen als bijlage bij het bestemmingsplan ter inzage bij de balie in het gemeentehuis aan het Oude Plein 1 in Kruiningen. Het besluit is ook te raadplegen op de website van de gemeente Reimerswaal, www.reimerswaal.nl. U kiest onder ‘snel naar’ voor Bestemmings- en ruimtelijke plannen’. U vindt de stukken door op de plannen van Kruiningen en vervolgens op bestemmingsplan “De Uitkijk Kruiningen” te klikken.

Een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders op het ontwerpbesluit hogere waarden heeft kenbaar gemaakt, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij dit niet heeft gedaan, kan gedurende de termijn van terinzagelegging tegen het vaststellingsbesluit beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde Afdeling.

Het besluit tot vaststelling hogere waarden Wet geluidhinder treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van genoemde Afdeling wordt ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw Van Rooijen van de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling. Zij is bereikbaar via ons algemene telefoonnummer 14 0113.

Kruiningen, 11 maart 2015

namens burgemeester en wethouders van Reimerswaal J. Gideonse Hoofd afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling

Naar boven