Logo Horst aan de Maas
Vaststelling wijzigingsplan “Roamweg 17 Broekhuizen”, Horst aan de Maas

Het college van burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas maakt bekend dat er een besluit tot wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied deelgebied 3” ter inzage ligt voor:

  • De vergroting van de aanduiding “agrarische bouwkavel” ten behoeve van de uitbreiding van de champignonkwekerij op de percelen kadastraal bekend gemeente Broekhuizen, sectie F, nummers 184 en 185, plaatselijk bekend Roamweg 17 in Broekhuizen.

Burgemeester en wethouders hebben met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a Wet ruimtelijke ordening besloten het ter plaatse geldende bestemmingsplan “Buitengebied deelgebied 3” te wijzigen teneinde de vergroting van de aanduiding “agrarische bouwkavel” toe te kennen door ongewijzigde vaststelling van het wijzigingsplan “Roamweg 17 Broekhuizen”.

Ter inzage

Het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan “Buitengebied deelgebied 3” ligt met ingang van vrijdag 13 maart 2015 tot en met 23 april 2015 tijdens de kantooruren ter inzage in de informatiehoek van het gemeentehuis, Wilhelminaplein 6 te Horst. De informatiehoek is geopend van maandag 8.30 uur tot 20.00 uur en van dinsdag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur.

Overeenkomstig het bepaalde in artikel 1.2.1 Besluit ruimtelijke ordening kan het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met ingang van 13 maart 2015 ook worden geraadpleegd op de gemeentelijke website www.horstaandemaas.nl.

Beroep

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan tegen het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag, door:

  • Een belanghebbende, die tijdig zienswijzen naar voren heeft gebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan;

  • Een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen tegen het ontwerpwijzigingsplan naar voren te hebben gebracht.

Inwerkingtreding wijzigingsplan

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn met betrekking tot het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort tenminste totdat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

Naar boven