Logo Zeist
Herstelbesluit bestemmingsplan ‘Reparatieherziening Austerlitz/Zeisterbossen, Zwitsersekade 6’, Zeist

De gemeenteraad van Zeist heeft op 3 maart 2015 voor het bestemmingsplan “Reparatieherziening Austerlitz/Zeisterbossen, Zwitsersekade 6” een herstelbesluit genomen.

Bij uitspraak van de Raad van State van 17 december 2014 met nummer 201400860/1/R2 is aan de gemeenteraad opgedragen om een onderdeel te herstellen in het op 19 november 2013 vastgestelde bestemmingsplan. Het herstelbesluit voorziet in aanpassing van het percentage bij de aanduiding “maximum bebouwingspercentage (%)” naar 41.

Het herstelbesluit, het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen vanaf donderdag 12 maart tot en met donderdag 23 april 2015 ter inzage in de publiekshal aan Het Rond 1 te Zeist. De informatie staat ook op de websites www.zeist.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0355.BPrhZwitsersekade6-VS02.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen de wijziging van het bestemmingsplan zoals die is opgenomen in het herstelbesluit. Het beroep moet worden ingediend bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Het herstelbesluit treedt de dag na afloop van de beroepstermijn in werking, tenzij gedurende de beroepstermijn bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (via het genoemde adres) een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven