Ontwerpbesluit inzake een aanvraag ingevolge de Waterwet van Century Aluminum Vlissingen B.V. te Ritthem, Rijkswaterstaat

BEKENDMAKING

Waterwet

De Minister van Infrastructuur en Milieu maakt, ter voldoening aan de Algemene wet bestuursrecht, het volgende bekend.

Op 14 november 2014 is van Century Aluminum Vlissingen B.V. te Ritthem een aanvraag ingevolge de Waterwet ontvangen voor het wijzigen van de vigerende vergunning als bedoeld in hoofdstuk 6 van de Waterwet (Wtw). Het betreft het wijzigen van lozingspunten.

Het voornemen bestaat om, onder het stellen van voorschriften, hiervoor vergunning te verlenen.

Terinzagelegging

Vanaf donderdag 12 maart 2015 tot en met de termijn waarbinnen tegen het besluit op de aanvraag beroep kan worden ingesteld, wordt eenieder die dat wenst in de gelegenheid gesteld de aanvraag, alsmede het ontwerp en andere van belang zijnde stukken in te zien.

Daartoe bestaan de volgende mogelijkheden:

  • 1. Op verzoek kan Rijkswaterstaat u de stukken per e-mail toezenden. Daarnaast bestaat er bij Rijkswaterstaat de mogelijkheid, op voorafgaande afspraak, de stukken te komen inzien ten kantore van Rijkswaterstaat Zee en Delta te Middelburg, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Voor beide verzoeken kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de heer L. Filius, via telefoonnummer 06 – 25 50 43 12.

  • 2. Op werkdagen, tijdens kantooruren, liggen de stukken ter inzage in de centrale hal van het stadhuis van de gemeente Vlissingen, gelegen aan de Paul Krugerstraat 1 te Vlissingen. Na voorafgaande afspraak (telefoon 0118 – 48 73 39/48 73 00 of whe@vlissingen.nl) kunnen de stukken ook op donderdagavond van 17.00 uur tot 20.00 uur ingezien worden.

Zienswijzen

Eenieder kan tot en met woensdag 22 april 2015, zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen inbrengen bij de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Zee en Delta, Postbus 5014, 4330 KA Middelburg. Degene die schriftelijke zienswijzen inbrengt, kan gelijktijdig en bij aparte brief verzoeken zijn/haar persoonlijke gegevens niet bekend te maken.

Middelburg, 11 maart 2015.

De Minister van Infrastructuur en Milieu, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningverlening, M. Harte

Naar boven