Bestemmingsplan Mr. A. Th. ten Houtenlaan 2 – Vastgesteld
Logo Winterswijk
Vastgesteld
De gemeenteraad van de gemeente Winterswijk heeft in de vergadering van 26 februari 2015 het bestemmingsplan “Mr. A. Th. ten Houtenlaan 2 ” vastgesteld.
 
Doel
Het bestemmingsplan wijzigt de geldende bestemming Wonen in de bestemming “Sport” ten behoeve van de gebruiksgerichte paardenhouderij.
 
Ligging
Het plangebied ligt aan de Mr. A. Th. ten Houtenlaan 2 in het buitengebied van Winterswijk
 
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 12 maart 2015 gedurende zes weken ter inzage bij het loket Publiekszaken op het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het plan is in digitale vorm in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0294.BP1405BGMRHOUTENL2-VA01
 
Beroep
Gedurende de termijn, met ingang van donderdag 12 maart 2015 tot en met woensdag 23 april 2015, kan tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.
 
Beroep kan worden ingesteld door:
  • 1.
    degene die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;
  • 2.
    belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.
Tegen het ontwerpbestemmingsplan zijn overigens geen zienswijzen ingediend.
Het beroepschrift tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kunt u in tweevoud sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE te Den Haag.
 
Inwerkingtreding
Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dát verzoek is beslist.
 
Winterswijk 3 maart 2015

Naar boven