Logo Wijdemeren
Wijziging bestemmingsplan Kern Nederhorst den Berg/Dammerweg 13, Wijdemeren

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij voornemens zijn om op grond van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Kern Nederhorst den Berg te wijzigen voor zover dit betrekking heeft op het perceel Dammerweg 13 in Nederhorst den Berg. De wijziging heeft betrekking op het perceel van de voormalige brandweerkazerne. De bestemming maatschappelijk wordt gewijzigd in wonen (maximaal 2 woningen toegestaan). In het bestemmingsplan is deze wijzigingsbevoegdheid opgenomen.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij bijbehorende stukken liggen met ingang van 12 maart 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur) aan de Rading 1, Loosdrecht. U kunt de stukken ook inzien op www.wijdemeren.nl (bestemmingsplannen in voorbereiding) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijzen

Tijdens de periode van ter inzage legging kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. U kunt de zienswijze ook mondeling inbrengen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via nummer (035) 65 59 557. Er wordt opgewezen dat beroep tegen het uiteindelijke besluit tot wijziging van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State alleen mogelijk is als een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan is ingediend.

Naar boven