Logo Helmond
Ontwerpomgevingsvergunning oprichten 24 woningen Stepekolk, sectie U nummer 5615, Helmond

Burgemeester en wethouders van Helmond maken gelet op de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, Besluit omgevingsrecht en de Algemene wet bestuursrecht bekend, voornemens te zijn medewerking te verlenen op de aanvraag omgevingsvergunning voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan “Brandevoort II / Woongebied Stepekolk” ten behoeve van het afwijken van de goothoogte op kadastraal perceel U 5615

Ter inzage

Het ontwerp van het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 16 maart 2015 gedurende zes weken t/m 27 april 2015 voor iedereen ter inzage in de Stadswinkel, Frans Joseph van Thielpark 1 te Helmond. Het inzien van deze stukken kan alleen op afspraak. U kunt uw afspraak telefonisch maken via telefoonnummer 14 04 92 of via www.helmond.nl/afspraak.

Zienswijzen

Gedurende deze termijn wordt iedereen in de gelegenheid gesteld een zienswijze omtrent het ontwerpbesluit schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan burgemeester en wethouders, p/a afdeling Bouwen en Wonen, Postbus 950, 5700 AZ Helmond. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt bij de afdeling Bouwen en Wonen (iedere werkdag te bereiken tussen 9.00 en 12.30 uur onder telefoonnummer 0492-587506).

Helmond, 04 maart 2015

Burgemeester en wethouders, P.J.M.G. Blanksma-van den Heuvel, burgemeester.

A.P.M. ter Voert, secretaris

Naar boven