Logo Langedijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bijlestaal 64, Broek op Langedijk’, Langedijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Langedijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat met ingang van 11 maart 2015 gedurende zes weken voor een ieder het ontwerp bestemmingsplan “Bijlestaal 64, Broek op Langedijk” ter inzage ligt.

De behoeften op het gebied van sport en wellness zijn voortdurend in beweging. Initiatiefnemer wil daarom een deel van de bestaande voorzieningen renoveren en een deel van de voorzieningen vervangen. Het bestemmingsplan voorziet onder meer in een uitbreiding van de wellnessactiviteiten. Daarnaast is, aan de voorzijde van het pand, in twee uitbouwen een hotel met 54 kamers gepland. Het vigerende bestemmingsplan staat deze ontwikkeling niet toe. Dit is de reden voor het opstellen van een nieuw bestemmingsplan specifiek voor het perceel Bijlestaal 64 te Broek op Langedijk.

Het plan ligt ter inzage op de volgende locaties:

  • De voorlichtingsruimte van het gemeentehuis, Vroedschap 1 te Zuid-Scharwoude;

  • De openbare bibliotheek Langedijk, Bosgroet 4 te Zuid-Scharwoude;

  • Het Behouden Huys Oudkarspel, Dorpsstraat 850 te Oudkarspel;

  • Dorpshuis De Geist, Vinkenlaan 7 te Sint Pancras.

Ook is het ontwerp bestemmingsplanplan vanaf genoemde datum te raadplegen via internet op www.ruimtelijkeplannen.nl (planID NL.IMRO.0416.BPBT2014herz001-on01).

Gedurende de ter inzagetermijn kan een ieder schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van Langedijk, Postbus 15, 1723 ZG Noord-Scharwoude.

Voor het mondeling indienen van uw zienswijze dient u vóór het einde van de ter inzage termijn contact op te nemen met mevrouw M. Smit van de afdeling Beleid en Projecten voor het maken van een afspraak.

Langedijk, 10 maart 2015

Burgemeester en wethouders

Naar boven