Logo Amsterdam
Ontwerpbestemmingsplan Eerste partiële herziening NDSM-werf Oost, Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken, ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het volgende bekend:

Burgemeester en wethouders hebben het ontwerpbestemmingsplan Eerste partiële herziening NDSM-werf Oost vrijgegeven voor terinzagelegging.

Bestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan heeft betrekking op het oostelijk gedeelte van de voormalige werf, begrensd aan de oostzijde door het Zijkanaal I, aan de noordzijde door de Klaprozenweg, aan de westzijde door de MS Van Riemsdijkweg en aan de zuidzijde door het IJ. De voorgenomen herziening heeft tot doel een foutief opgenomen planregel te herstellen en corrigeert de maatvoeringsaanduiding die ter plaatse van de Scheepsbouwloods op de verbeelding niet correct is aangegeven. De overige bepalingen van het vigerende bestemmingsplan NDSM-werf Oost blijven onverminderd van toepassing

Terinzagelegging

Het ontwerpbestemmingsplan Eerste partiële herziening NDSM-werf Oost met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 11 maart 2015 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

  • het bouwloket van stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000. Geopend maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur en donderdag van 13.00 tot 19.00 uur.

Het ontwerpbestemmingsplan Eerste partiële herziening NDSM-werf Oost met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.N1407BPSTD-OW01.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Amsterdam.

Schriftelijke zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan kunnen naar voren worden gebracht bij de gemeenteraad van Amsterdam. Per adres: stadsdeel Noord, ter attentie van mevrouw N. Sietinga-Schrama, postbus 37608, 1030 BB Amsterdam.

Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met mevrouw N. Sietinga-Schrama, telefoonnummer 020 252 9432, stadsdeel Noord.

Amsterdam, 10 maart 2015

Burgemeester en wethouders

Naar boven