Ontwerpbestemmingsplan Hoofdstraat 25 te Peize
Logo Noordenveld
Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordenveld maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Hoofdstraat 25 te Peize (NL.IMRO.1699.2014BP046-ow01) vanaf 5 maart tot 16 april voor een ieder ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is tijdens de openingstijden in te zien in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 1 te Roden. Daarnaast is het te raadplegen op de landelijke website voor ruimtelijke plannen: www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website: www.gemeentenoordenveld.nl.
Het betreft hier de voormalige locatie van de bibliotheek in Peize. Het plan voorziet in een toegesneden juridisch/planologische regeling voor de nieuwe functie wonen, waarbij tevens de mogelijkheid wordt geschapen voor het realiseren van een vrijstaand bijgebouw in de zuidoosthoek van het perceel.
Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp van het bestemmingsplan naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de Raad van de gemeente Noordenveld, Postbus 109, 9300 AC Roden, zulks onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Hoofdstraat 25 te Peize’. Voor het geven van een mondelinge zienswijze dient een afspraak te worden gemaakt met de heer O. Horlings van de vakgroep Ruimtelijke Ordening en Stedenbouw, via het algemeen telefoonnummer 14 050.
Naar boven