VASTGESTELD WIJZIGINGSPLAN SIMON VESTDIJKWEG 11, GROOTEBROEK
Logo Stede Broec
Burgemeester en wethouders van Stede Broec maken bekend dat zij besloten hebben het wijzigingsplan ‘Kom Stede Broec, Simon Vestdijkweg 11’ vast te stellen. Deze wijziging is nodig om medewerking te kunnen verlenen aan het oprichten van een woning op het perceel Simon Vestdijkweg 11 te Grootebroek.
Het vastgestelde wijzigingsplan met de stukken die hierop betrekking hebben ligt vanaf 7 maart 2015 gedurende zes weken tijdens de openstelling ter inzage in het gemeentehuis van Stede Broec, De Middend 2 te Bovenkarspel en in het gemeentehuis van Drechterland, Raadhuisplein 1 te Hoogkarspel.
Het vastgestelde wijzigingsplan is ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan niet gewijzigd.
Tijdens de terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpwijzigingsplan of die niet tijdig hun zienswijze over het ontwerp naar voren hebben gebracht en kunnen aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.
Het beroep moet schriftelijk worden ingesteld bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.
Het besluit blijft van kracht, ook als daartegen beroep is ingesteld. Een verzoek tot schorsing van het besluit of een verzoek om een voorlopige voorziening kan worden ingesteld bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.
Zo’n verzoek kan alleen worden gedaan als ook beroep is ingesteld.
Aan de Raad van State moet griffierecht worden betaald. Voor de hoogte van het griffierecht wordt verwezen naar www.raadvanstate.nl.
Het vastgestelde wijzigingsplan en bijbehorende stukken zijn ook te raadplegen op de website van de gemeente www.stedebroec.nl.
Naar boven