Ontwerp structuurvisieEmmen Water
Logo Emmen
Burgemeester en wethouders van Emmen maken bekend dat het ontwerp van de structuurvisie “Emmen, Water” vervat in het GML-bestand “NL.IMRO.0114.2014036-S501” vanaf 6 maart 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.
De structuurvisie geeft antwoord op de vraag waar water vastgehouden en geborgen kan worden op de momenten dat er zich in de toekomst hevige langdurige neerslagsituaties voordoen. Doel van de structuurvisie is voor de toekomst ruimte voor water te reserveren. Voor de kortere termijn zijn maatregelen nodig: deze staan op hoofdlijnen in de structuurvisie beschreven (in het uitvoeringsprogramma).
Op afspraak kunt u het ontwerp van de structuurvisie met onderliggende stukken, waaronder het milieu-onderzoek (Vormvrije m.e.r.-beoordeling), inzien bij het Klant Contact Centrum, Raadhuisplein 1 te Emmen (op verzoek ook buiten kantooruren). Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de gemeente Emmen, tel.: 14 0591.
Het ontwerp van de structuurvisie en onderliggende stukken zijn ook digitaal beschikbaar www.emmen.nl/bestemmingsplannen of via www.ruimtelijkeplannen.nl.
Binnen de termijn van 6 weken kan een ieder schriftelijk, mondeling of digitaal zijn zienswijze(n) bij de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Emmen, postbus 30001, 7800 RA te Emmen, onder vermelding van zienswijze zaak 1468-2015. Digitale zienswijzen kunnen worden ingediend via www.emmen.nl/zienswijze.
Emmen, 5 maart 2015
burgemeester en wethouders van Emmen,
de wnd. gemeentesecretaris, A.A.W.M. Disch
de burgemeester, C. Bijl
Naar boven