Logo Castricum
Besluit omgevingsvergunning planwijziging Rijksweg 59-61 te Limmen, Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat de omgevingsvergunning voor het gewijzigd uitvoeren van het bouwplan Rijksweg 59-61 te Limmen is verleend bij besluit van 17 februari 2015. Op 12 mei 2011 heeft de gemeenteraad het bestemmingsplan ‘Rijksweg 59-61 te Limmen’ vastgesteld. Dit besluit betreft een wijziging van dat plan. De negen appartementen en de halfverdiepte parkeergarage worden vervangen door vijf rijwoningen.

Het besluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ligt vanaf 5 maart 2015 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan identificatienummer: NL.IMRO.0383.OVL15Rijksweg5961-vs01.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht. Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland; voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.

Een beroep- en verzoekschrift kunt u indienen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht; hiervoor heeft u wel een elektronische handtekening (DigiD) nodig. Schriftelijk kan ook: bij de Rechtbank Noord-Holland, Sectie Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

4 maart 2015

Burgemeester en wethouders van Castricum

Naar boven