Ontwerpbestemmingsplan Groenwegh 14 Hoogmade/Zuidweg 10b Rijpwetering en ontwerp omgevingsvergunning W20140243 Groenwegh 14 en 14a te Hoogmade
Logo Kaag en Braassem
Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Groenwegh 14 Hoogmade/Zuidweg 10b Rijpwetering en de ontwerp omgevingsvergunning W20140243 – Groenwegh 14 te Hoogmade met ingang van 5 maart 2015 t/m 15 april 2015 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. Inzage is mogelijk gedurende de openingstijden, of op afspraak. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl met de IMRO-code NL.IMRO.1884.BPGroenwegh14-ONT1. Er is sprake van een coördineerde procedure. Dit besluit is op 3 december 2014 gepubliceerd.
Ontwerpbestemmingsplan
Het bestemmingsplan Groenwegh 14 Hoogmade/Zuidweg 10b Rijpwetering is opgesteld op aanvraag en betreft een bestemmingsplanwijziging voor uitsluitend de locaties Groenwegh 14 Hoogmade en het perceel achter Zuidweg 10b Rijpwetering. Het betreft het toepassen van een ruimte voor ruimte regeling waarbij sierteelt en bedrijfsgebouwen op beide locaties wordt gesaneerd en op Groenwegh 14 twee extra woningen mogelijk gemaakt worden.
Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerp bestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar maken. De zienswijzen dienen worden gericht aan de gemeenteraad van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen. De gemeenteraad zal degenen die tijdig hun zienswijze kenbaar hebben gemaakt in de gelegenheid stellen een nadere mondelinge toelichting te geven.
Ontwerp omgevingsvergunning
De omgevingsvergunning betreft de eerder genoemde twee woningen op Groenwegh 14 en 14a te Hoogmade (toekomstige nummeraanduiding).
Gedurende genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning kenbaar maken bij het college van Burgemeester en Wethouders van Kaag en Braassem, Postbus 1, 2370 AA Roelofarendsveen.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met of een van onze klantadviseurs, tel. 071-3327272, e-mail info@kaagenbraassem.nl.
Naar boven