Logo Hulst
Ontwerpbestemmingsplan Clinge, Hulst

Burgemeester en Wethouders van Hulst maken, gelet op het bepaalde in artikel 3.8 lid 1, van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat het ontwerp bestemmingsplan Clinge van 5 maart tot en met 15 april 2015 voor een ieder ter inzage ligt.

Het nieuwe ontwerp bestemmingsplan Clinge, bestaande uit verbeelding, planregels en plantoelichting, ligt voor een ieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het plan is raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.gemeentehulst.nl in het menu onder ‘inwoners’, ‘wonen en (ver)bouwen’, ‘bestemmingsplannen’.

Een ieder kan schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Hulst. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Wonen en Werken, tel.: 14 0114.

Op woensdag 11 maart 2015 is er een inloopavond in het Gemeenschapscentrum Malpertuus, Malpertuuslaan 6 te Clinge. Tijdens deze avond kunt u tussen 19.00 uur en 20.30 uur het plan inzien en vragen stellen.

Hulst, 4 maart 2015.

Burgemeester en wethouders van Hulst De burgemeester, J.F. Mulder

De secretaris, S. ter Wal

Naar boven