Logo Neder-Betuwe
Ontwerpbeschikking voor het wijzigen van de bestemming Cuneraweg 11 Ochten, Neder-Betuwe

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet Algemene Bepalingen omgevingsrecht bekend, dat van 5 maart t/m 15 april 2015 bij het Omgevingsloket in het gemeentehuis, burgemeester Lodderstraat 20 te Opheusden voor een ieder ter inzage ligt een ontwerpomgevingsvergunning. De ontwerpbeschikking is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan id. NL.IMRO.1740.pbOCcuneraweg11.vnm1

Deze omgevingsvergunning is voorbereid voor het wijzigen van een bedrijf naar een risicovolle inrichting ivm met omschakeling naar ammoniakkoeling.

Schriftelijke of mondelinge zienswijzen over deze ontwerpomgevingsvergunning kunnen door eenieder gedurende bovengenoemde termijn worden kenbaar gemaakt bij burgemeester en Wethouders, t.a.v. de afdeling Vergunningverlening en Handhaving, Postbus 20, 4043 ZG Opheusden.

Indien u uw zienswijze mondeling naar voren wilt brengen, dient u hiervoor vooraf telefonisch een afspraak te maken via het Omgevingsloket van de gemeente Neder-Betuwe.

Opheusden, 25 februari 2015.

Burgemeester en wethouders van Neder-Betuwe,

Naar boven