Logo Goes
Ontwerpbesluit hogere grenswaarde artikel 83 Wet Geluidhinder, Lijnbaan 14, Goes

Om uitvoering te kunnen geven aan het ontwerpbestemmingsplan ‘Stationsomgeving Zuid-West’ is het noodzakelijk dat op basis van artikel 83 van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden worden vastgesteld voor het perceel Lijnbaan 14 te Goes. Het vaststellen van deze hogere grenswaarden vloeit voort uit het akoestisch onderzoek “Spooronderdoorgang Van Hertumweg”.

Het college van burgemeester en wethouders van Goes maakt dan ook bekend dat zij het voornemen heeft om hogere grenswaarden voor dit perceel vast te stellen. Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan wordt verwezen naar de publicatie van 25 februari jl. of de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpbesluit ligt, met de bijbehorende stukken, vanaf donderdag 5 maart 2015 gedurende zes weken ter visie bij de receptie van het Stadskantoor aan de M.A. de Ruijterlaan 2 te Goes.

Gedurende de genoemde termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpbeschikking kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2118, 4460 MC Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen de genoemde periode is het noodzakelijk tijdig vooraf een afspraak te maken met dhr. R. De Regt (0113- 249719.

Naar boven