Logo Noord-Brabant
Openbare kennisgeving vaststelling, Lijst der geldelijke regelingen Wintelre-Oerle, Noord-Brabant

Gedeputeerde staten hebben op 24 februari 2015 de Lijst der geldelijke regelingen voor het herverkavelingsblok Wintelre-Oerle vastgesteld. Hierbij hebben zij de zienswijzen betrokken die zijn ingediend op de ontwerplijst der geldelijke regelingen en het advies daarover van de Bestuurscommissie Wintelre-Oerle. De lijst der geldelijke rekeningen ex artikel 68 Wet inrichting landelijk gebied is onderdeel van de wettelijke herverkaveling Wintelre-Oerle. De bestuurscommissie Wintelre-Oerle heeft deze voorbereid in opdracht van gedeputeerde staten van de provincie Noord-Brabant.

Inhoud van het plan

De lijst der geldelijke regelingen (LGR) vermeldt ten aanzien van alle grondeigenaren welke kosten aan hen worden berekend of welke vergoedingen zij ontvangen. Hiermee vormt de LGR het sluitstuk van de landinrichting.

Terinzagelegging LGR

De vastgestelde LGR ligt gedurende 6 weken ter inzage, conform artikel 69 van de Wet inrichting landelijk gebied. Van 11 maart tot en met 21 april 2015 kunt u de LGR Wintelre-Oerle downloaden op www.brabant.nl/wintelre-oerle. Ook kunt u gedurende kantooruren de lijst inzien in het provinciehuis van Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 5216 TV ’s Hertogenbosch. Alle reclamanten en belanghebbenden die geraakt worden door een wijziging ontvangen per post de rapporten van de zienswijzen die hun aangaan.

Het indienen van beroepsschriften bij de rechtbank

Gedurende de periode van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden tegen de vastgestelde LGR beroep aantekenen bij de Rechtbank ‘s-Hertogenbosch, Postbus 70584, 5201 CZ in ‘s-Hertogenbosch. Dit geldt alleen voor reclamanten die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerp-LGR en belanghebbenden die worden geraakt door wijzigingen ten opzichte van de ontwerp-LGR.

Beroep aantekenen tegen de vastgestelde LGR kan door een verzoekschrift in te dienen als bedoeld in artikel 261 van het Wetboek van burgerlijke rechtsvordering. In uw beroep kunt u gemotiveerd aangeven waarom u het niet eens bent met de wijze waarop uw zienswijze is betrokken bij de besluitvorming. Hetzelfde geldt indien u het niet eens bent met de gevolgen voor u van de wijzigingen ten opzichte van de ontwerp-LGR. Het beroepsschrift dient uiterlijk dinsdag 21 april 2015 in bezit te zijn van de Rechtbank.

Vragen over de LGR Wintelre-Oerle?

Voor meer informatie over de LGR kunt u terecht bij Eric Collin van het Kadaster, telefoon 088-1834807 of Eric.Collin@kadaster.nl.

’s-Hertogenbosch, februari 2015

Naar boven