Logo Eindhoven
Ontwerpomgevingsvergunning Grassavanne ong., Eindhoven

Het college van burgemeester en wethouders van Eindhoven maakt op grond van artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekend dat zij het voornemen hebben om een omgevingsvergunning te verlenen voor de activiteit planologisch strijdig gebruik ten behoeve van een onjuiste bepaling in het bestemmingsplan Grasrijk. Doordat in het bestemmingsplan Grasrijk een onjuiste regel is opgenomen ter plaatse van de gebiedsaanduiding ‘veiligheidszone – leiding’ kunnen de geprojecteerde woningen niet worden gebouwd. Deze omgevingsvergunning ziet op het herstellen van deze fout ten behoeve van de (onbebouwde) kavels naast Grassavanne 118. De omgevingsvergunning is bij ons bekend onder zaaknummer V14/21566.

De aanvraag, het ontwerpbesluit omgevingvergunning voor de activiteit planologisch strijdig gebruik en de bijbehorende stukken liggen vanaf 5 maart 2015 tot en met 15 april 2015 ter inzage in het inwonersplein, Stadskantoor, Stadhuisplein 10. De vergunningenbalie kunt u zonder afspraak bezoeken op maandag t/m vrijdag van 9.00 – 13.00 uur.

Daarnaast is voornoemd ontwerpbesluit met de ruimtelijke onderbouwing digitaal te raadplegen op:

Binnen de genoemde inzage termijn kan iedereen zienswijzen tegen de ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouder, t.a.v. het hoofd van de afdeling Ruimtelijke Ordening,Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.

Wilt u liever mondeling een zienswijze indienen dan dient u vóór 8 april 2015 een afspraak te maken met Inge Verbunt, telefoonnummer (040) 238 6247.

Zienswijzen kunnen niet per e-mail worden ingediend.

Naar boven