Logo Gulpen-Wittem
Ontwerpbestemmingsplan ‘Klapstraat 2 te Wijlre’, Gulpen-Wittem

Burgemeester en wethouders van Gulpen-Wittem maken ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening en artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat een ontwerpbestemmingsplan is opgesteld voor het correct planologisch-juridisch regelen voor de momenteel ter plekke aanwezige horeca-activiteiten aan de Klapstraat 2 te Wijlre.

Het ontwerpbestemmingplan betreft het creëren van een correcte planologische-juridische regeling voor de momenteel ter plekke gebezigde horeca-activiteiten.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel kadastraal bekend gemeente Wijlre, sectie G nummer 185, 186 en 205.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Klapstraat 2 te Wijlre en de daarop betrekking hebbende stukken liggen vanaf 5 maart 2015 tot en met 15 april 2015 voor iedereen ter inzage.

Inzien kan via:

  • Een bezoek aan het gemeentehuis, Willem Vliegenstraat 12 te Gulpen, tijdens de openingstijden omgevingsloket (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur en op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur). Ook buiten de reguliere openingstijden kunt u het plan inzien. Een afspraak daarvoor kunt u maken met de afdeling Beleid en Projecten.

  • De gemeentelijke website: www.gulpen-wittem.nl (ontdek Gulpen-Wittem/Bouwen, wonen en plannen/Bestemmingsplannen).

  • Internet site: www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijzen

Tijdens deze termijn kan iedereen (bij voorkeur) schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de Gemeenteraad, Postbus 56, 6270 AB Gulpen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Beleid en Projecten via het algemene telefoonnummer 14043.

Naar boven