Ontwerpbestemmingsplan Watermolencomplex den Helder
Logo Winterswijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Winterswijk maken bekend dat met ingang van woensdag 4 maart 2015 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan Watermolencomplex Den Helder ter inzage ligt.
Inhoud en ligging
Dit bestemmingsplan beoogt de realisatie van drie woningen in de bestaande bebouwing evenals de sloop van het bijbehorende bouwwerk, het realiseren van bijbehorende bouwwerken, het restaureren van de watermolens en het herstel van de waterraderen, de stuw, de brug en de watergangen.
Het plangebied ligt ten zuiden van de kern Winterswijk aan de Mr. ten Houtenlaan.
Ter inzage
Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van woensdag 4 maart 2015 tot en met dinsdag 14 april 2015 ter inzage. De stukken liggen ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25. Het ontwerp is ook in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.BP1407BGDENHELDER-OW01.
Zienswijzen
Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijzen omtrent het ontwerp indienen bij de gemeenteraad, postbus 101, 7100 AC Winterswijk, telefoonnummer (0543) 543 543.
Naar boven