Logo Heusden
Ontwerpbestemmingsplan Donkhof Haarsteeg, Haarsteeg, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Donkhof Haarsteeg (NL.IMRO.0797.DonkhofHaarsteeg-ON01).

Het plangebied bestaat uit een aantal percelen die zich aan de doodlopende weg Donkhof in Haarsteeg bevinden. De percelen liggen in het verlengde van de appartementen van Woonveste aan de Donkhof en naast een aantal vrijstaande woningen.

De locatie Donkhof is al langere tijd in beeld als (inbreidings)locatie voor woningbouw. De bedoeling is om er maximaal 16 grondgebonden woningen te bouwen.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het derde kwartaal van 2015.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 6 maart 2015 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 00426217 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wil u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Jolanda van Baardwijk via telefoonnummer 14 073.

Crisis- en Herstelwet

Op het bestemmingsplan Donkhof Haarsteeg is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en Herstelwet van toepassing. Dit betekent dat onder meer bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zijn bij de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Die procedure is nu nog niet aan de orde.

Naar boven