Logo Lingewaard
Omgevingsvergunning realisering parkeervoorzieningen eerste fase Zilverkamp te Huissen, Lingewaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Lingewaard maken ingevolge artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat een omgevingsvergunning is verleend voor de realisering van parkeervoorzieningen in het plangebied Zilverkamp eerste fase te Huissen (nabij Kruigang, Vijzel, Fort, Schans en Bastion).

De omgevingsvergunning ziet op de volgende activiteit:

  • Handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening (afwijken van het bestemmingsplan op grond van artikel 2.12 eerste lid onder a onder 3° Wet algemene bepalingen omgevingsrecht).

De omgevingsvergunning met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van maandag 9 maart 2015 op de volgende wijze gedurende zes weken ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

  • De omgevingsvergunning is digitaal in te zien op de website van de gemeente Lingewaard (www.lingewaard.nl) onder wonen→actueel→bekendmakingen→omgevingsvergunning→ omgevingsvergunning voor de realisering van parkeervoorzieningen eerste fase Zilverkamp te Huissen;

  • De omgevingsvergunning kan digitaal worden geraadpleegd op de landelijke website http://www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1705.115-VG01);

  • Zowel de digitale als analoge omgevingsvergunning ligt ter inzage bij het Klant Contact Centrum te Bemmel. Buiten de openingstijden kunnen de stukken worden ingezien na een afspraak met het Klant Contact Centrum, telefoon (026) 326 01 11.

Het besluit is gewijzigd ten opzichte van het eerder ter inzage gelegde ontwerpbesluit.

De wijziging heeft betrekking op de geprojecteerde parkeervoorziening aan de Kruigang.

Beroep

Gedurende de hierboven vermelde termijn van terinzagelegging bestaat de mogelijkheid beroep tegen de omgevingsvergunning in te stellen bij de Rechtbank Arnhem, sector bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Hieraan zijn kosten verbonden.

Deze mogelijkheid tot het instellen van beroep staat open voor belanghebbenden die:

  • tijdig ten aanzien van het ontwerpbesluit hun zienswijze naar voren hebben gebracht bij het college van burgemeester en wethouders;

  • aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest hun zienswijze bij het college naar voren te brengen.

Tegen de wijziging die is aangebracht ten opzichte van het ontwerpbesluit kan door belanghebbenden beroep worden ingesteld.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en bevat ten minste:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening (datum);

  • een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht;

  • de gronden van het beroep (motivering).

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Arnhem.

Het besluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt.

Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzieningenrechter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Bemmel, 4 maart 2015

Naar boven