Logo De Bilt
Terinzagelegging vastgestelde beheersverordening ‘Weltevreden-Heemstrakwartier 2013’, De Bilt

Burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maken, op grond van artikel 3.38 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 149 van de Gemeentewet bekend, dat de gemeenteraad op 19 februari 2015 de beheersverordening heeft vastgesteld:

  • Beheersverordening ‘Weltevreden-Heemstrakwartier 2013’

Plangebied

Het plangebied betreft de wijk Weltevreden – Heemstrakwartier in de kern De Bilt. Het plangebied wordt begrensd door de Groenekanseweg, Buys Ballotweg, burgemeester van Heemstrakwartier, Groen van Prinstererweg, Blauwkapelseweg en de Biltse Rading.

Aanleiding

Aanleiding voor het opstellen van het bestemmingsplan is de actualisering van bestemmingsplannen binnen de gemeente De Bilt.

Reikwijdte beheersverordening

De beheersverordening legt de bestaande situatie planologisch vast, inclusief de gebruiks- en bouwmogelijkheden uit het vigerende bestemmingsplan. Een beheersverordening wordt gelijk gesteld met een bestemmingsplan. Alleen in een beheersverordening kunnen en worden geen nieuwe ontwikkelingen mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling van de beheersverordening met de daarbij behorende stukken ligt gedurende zes weken ter inzage. Van donderdag 5 maart 2015 tot en met woensdag 15 april 2015.

U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.0016BV12018-VG01.

De stukken liggen ook ter inzage bij het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.

Beroep

Het is niet mogelijk om bezwaar dan wel beroep in te stellen tegen het besluit tot vaststelling van de beheersverordening.

De beheersverordening treedt op 5 maart 2015 in werking.

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over de vastgestelde beheersverordening kunt u contact opnemen met het vergunningenloket van de afdeling Publiekszaken van de gemeente De Bilt via telefoonnummer (030) 228 94 11.

Naar boven