Logo Wassenaar
Voorontwerp bestemmingsplan Duinrell start inspraakprocedure, Wassenaar

Het college van burgemeester en wethouder heeft het voorontwerp bestemmingsplan Duinrell vrijgegeven voor de inspraak. Overeenkomstig de opdracht van de gemeenteraad, van 7 juli 2014, heeft deze herziening van het geldende bestemmingsplan Duinrell een conserverend karakter gekregen. Concreet betekent dit dat het voorontwerp bestemmingsplan een technische herziening is van het geldende analoge plan. In dit voorontwerp bestemmingsplan worden geen nieuwe ruimtelijke wensen of ontwikkelingen gefaciliteerd. Met deze herziening wordt voldaan aan de Standaard Vergelijkbare BestemmingsPlannen 2012 (SVBP 2012).

Periode ter inzage legging

Het voorontwerp ligt vanaf 5 maart tot en met 15 april voor een ieder ter inzage bij het Klant-ContactCentrum (KCC) van het gemeentekantoor aan de Johan de Wittstraat 45. Het plan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en www.wassenaar.nl

Wilt u reageren op het voorontwerp?

Op 23 maart a.s. van 19:00 tot 20:30 uur is er in Raadhuis De Paauw aan de Raadhuislaan 22, 2242 CP Wassenaar, een inloopgelegenheid om vragen te stellen over het voorontwerp bestemmingsplan aan medewerkers van de gemeente. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de heer M. van Leeuwen, bereikbaar via het algemene nummer van de gemeente 14070 (toets alleen deze vijf cijfers)

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen indienen tegen dit voorontwerp bestemmingsplan bij het college van burgemeester en wethouders van Wassenaar, postbus 499, 2240 AL Wassenaar. Dat kan ook per email aan: gemeente@wassenaar.nl

Ook het indienen van mondelinge zienswijzen is mogelijk. Hiervoor dient, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage legging, een telefonische afspraak te worden gemaakt via tel. 14070 (toets alleen deze vijf cijfers).

Wassenaar, 24 februari 2015

Burgemeester en wethouders van Wassenaar

Naar boven