Logo Utrecht (Utr)
Bekendmaking voorbereidingsbesluit Amsterdamsestraatweg, Utrecht (Utr)

Burgemeester en Wethouders van Utrecht maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.7 lid 7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 12 februari 2015 heeft besloten:

  • 1. te verklaren dat een bestemmingsplan wordt voorbereid, zoals bedoeld in artikel 3.7, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening voor de gronden die zijn aangegeven op de tekening met bestandsnaam NL.IMRO.0344.VBBAMSTERDAMSESTRA-VB01.

  • 2. te bepalen dat het verboden is het bestaande gebruik van de onder 1 aangewezen gronden en bouwwerken te wijzigen voor zover het de functies dienstverlening en maatschappelijk betreft.

  • 3. te bepalen dat burgemeester en wethouders bij omgevingsvergunning van het onder 2 genoemde verbod kunnen afwijken, mits er geen onevenredig nadelige effecten ontstaan voor de gebruiksmogelijkheden van de aangrenzende percelen en er geen verslechtering van het woon-en werkomgeving ontstaat en redelijkerwijs mag worden aangenomen dat het beoogde gebruik positief bestemd wordt in het in het voor te bereiden bestemmingsplan.

Dit voorbereidingsbesluit Amsterdamsestraatweg treedt een dag na publicatie in werking.

Inzien

Een papieren versie van het voorbereidingsbesluit ligt ter inzage bij:

Balie Bouwen Wonen en Ondernemen

het Stadskantoor (5e etage), Stadsplateau 1 (nabij het centraal station) te Utrecht

Open van maandag tot en met vrijdag (zonder afspraak) van 9.00 tot 17.00 uur.

Het voorbereidingsbesluit is ook in te zien op internet: www.utrecht.nl/bestemmingsplannen en is tevens digitaal in te zien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tegen een voorbereidingsbesluit staat geen bezwaar of beroep open.

Naar boven