Gemeente Baarn - Ontwerpbesluit omgevingsvergunning Dr. Albert Schweitzerweg 1
Logo Baarn
Het college van burgemeester en wethouders van Baarn maakt bekend dat ze het voornemen heeft om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor: het afwijken van het bestemmingsplan ‘Drakenburgergracht’ met een goede ruimtelijke onderbouwing ten behoeve van functieverruiming bij conferentiecentrum Drakenburg aan de Dr. Albert Schweitzerweg 1 (3744MG Baarn). De betreffende locatie ligt in bestemmingsplan Drakenburgergracht. Daarin heeft het de bestemming ‘Maatschappelijk – Conferentie’. Binnen deze bestemming is horeca alleen voor de zakelijke markt toegelaten. Door deze functieverruiming kan ook de particuliere markt gebruik maken van de horecafaciliteiten van het conferentiecentrum. Er vinden geen verbouwingen plaats.
 
Wilt u een zienswijze indienen?
Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning kunt u, samen met de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing, van vrijdag 27 februari t/m donderdag 9 april 2015 in het gemeentehuis inzien op afspraak bij de balie Frontoffice, telefoon 035-5481611, via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidentificatienummer NL.IMRO.0308.OV0056) en via www.baarn.nl door de knop ‘bestemmingsplan’ te selecteren. Gedurende de periode van terinzageligging kunt u een zienswijze op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning indienen bij Burgemeester en Wethouders van Baarn, Postbus 1003, 3740 BA, Baarn. Voor meer informatie of het maken van een afspraak om een mondeling zienswijze in te dienen kunt u contact opnemen met mevrouw M. Jansen via telefoonnummer 035-5481854.
 
Verdere procedure
Nadat de termijn voor het indienen van zienswijzen is verstreken wordt bekeken of er zienswijzen zijn ingediend en of naar aanleiding van de ingediende zienswijzen het plan aangepast dient te worden. Burgemeester en wethouders nemen daarop een besluit over de beantwoording van de ingediende zienswijzen en over het verlenen van de omgevingsvergunning. Nadat de verleende vergunning gedurende zes weken ter inzage heeft gelegen voor beroep, treedt het in werking. Indien geen beroep wordt ingesteld is daarmee de procedure afgerond.
 
 
Naar boven