Logo Assen
Ontwerpomgevingsvergunningen bouwblok 12 Kloosterveste, Assen

Burgemeester en wethouders van Assen maken ingevolge paragraaf 3.3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) het volgende bekend. Zij hebben het voornemen om, overeenkomstig artikel 2.1, lid 1, onder c, juncto artikel 2.12, lid 1 onder a, onder 3° van de Wabo, af te wijken van de regels van het bestemmingsplan en omgevingsvergunningen te verlenen voor:

  • Het bouwen van 6 woningen, kavel 8 t/m 13, type Ravelijn;

  • Het bouwen van 14 woningen, kavel 14 t/m 27, type Traverse;

  • Het bouwen van 15 woningen, kavel 28 t/m 42, type Bastion.

Korte beschrijving beoogde ontwikkeling

Voor de invulling van woningbouw in bouwblok 12 Kloosterveste (rijwoningen) zijn een aantal aanvragen om omgevingsvergunning ontvangen. Deze passen niet geheel binnen de regels van het geldende bestemmingsplan ‘Kloosterveen 2012’. Daarom is een omgevingsvergunning nodig waarbij afgeweken wordt van de regels van het bestemmingsplan.

Waar kunt u het plan inzien

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met bijbehorende stukken kunt u met ingang van 5 maart 2015 gedurende een termijn van 6 weken inzien bij de balie Bouwen, Wonen & Ondernemen in het Stadhuis, Noordersingel 33 te Assen. Ook kunt u het plan raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Hoe kunt u reageren

Met ingang van 5 maart 2015 kan een ieder gedurende een termijn van 6 weken mondeling of schriftelijk zienswijzen inbrengen. Deze reacties moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Assen, Postbus 30018, 9400 RA Assen.

Naar boven