Gemeente Rhenen - Ontwerpbestemmingsplan Plancorrectie De Thijmse Berg
Logo Rhenen
Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Plancorrectie De Thijmse Berg in het kader van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) als ontwerp ter inzage wordt gelegd.
Inhoud
Het bestemmingsplan Plancorrectie De Thijmse Berg voorziet het corrigeren van een gebrek in het reeds vigerende bestemmingsplan.
Inzien
Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 26 februari 2015 tot en met woensdag 8 april 2015 voor een ieder ter inzage.
  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl;
  • het bestemmingsplan is in PDF-bestanden in te zien op www.rhenen.nl onder Actueel > Ter inzage;
  • een analoge (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan is op dinsdag en donderdag van 9.00 - 12.00 uur zonder afspraak en op de overige werkdagen alleen op afspraak in te zien aan de balie van Team vergunningen in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen.
Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Marriëlle Cornelisse (aanwezig ma-di-wo), telefoonnummer 0317 681 793 of e-mail marrielle.cornelisse@rhenen.nl
Zienswijze
Iedereen kan gedurende de termijn over bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling zijn/haar zienswijze(n) indienen. Schriftelijke zienswijzen kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, Postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘Zienswijze team Economie en Ruimte’. Ook kunt u mondeling uw zienswijze(n) indienen. Neemt u hiervoor contact op met Marriëlle Cornelisse, telefoonnummer 0317 681 793 (aanwezig ma-di-wo).
Naar boven