Logo Sint-Oedenrode
Ontwerpbestemmingsplan ‘Sint-Oedenrode Zuid’, Sint-Oedenrode

Burgemeester en wethouders van de gemeente Sint-Oedenrode maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat vanaf vrijdag 27 februari 2015 gedurende zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Sint-Oedenrode Zuid” (NL.IMRO.0846.BP2015SOZ01ZUID-owo1) voor eenieder ter inzage ligt.

Ontwerp bestemmingsplan “Sint-Oedenrode Zuid”

Het plangebied van dit bestemmingsplan omvat de woonwijken Dommelrode en Vogelenzang, het gemengde gebied van Kasteel Henkenshage en omgeving (onder andere Mariëndael en het voormalige Fioretti College) en het Kasteelraadhuis Dommelrode en omgeving.

De huidige juridische regeling van de betreffende gronden is neergelegd in het bestemmingsplan ‘Sint-Oedenrode Zuid’, dat op 29 september 2005 is vastgesteld. Het nieuwe bestemmingsplan vervangt het vigerende bestemmingsplan in zijn geheel.

Inzage

Het ontwerp bestemmingsplan “Sint-Oedenrode Zuid” is met ingang van vrijdag 27 februari 2015 tot en met donderdag 9 april 2015 in te zien op het publieksplein van het gemeentehuis aan de burgemeester Wernerplein 1 te Sint-Oedenrode. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend tussen 9.00 en 12.30 uur. Tevens is het ontwerp bestemmingsplan raadpleegbaar op de landelijke voorziening http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op de gemeentelijke website is een rechtstreekse link naar de landelijke voorziening opgenomen.

Zienswijzen

Tijdens de periode van terinzagelegging is het voor iedereen mogelijk om schriftelijk een zienswijze in te dienen bij de gemeenteraad van Sint-Oedenrode, postbus 44, 5490 AA Sint-Oedenrode. Tevens is het mogelijk om na het maken van een afspraak een mondelinge zienswijze in te dienen. Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer J. van de Wijdeven van het team ruimtelijke ordening, telefoonnummer: 0413-481320.

Naar boven