Logo Waalwijk
Ontwerpomgevingsvergunning 2e fase voor het bouwen van een (tijdelijke) brug op het perceel naast de A59 ter hoogte van het Drongelens kanaal te Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het voornemens is om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 onder a en b van de Wabo vergunning te verlenen voor het (ver)bouwen van een bouwwerk en het uitvoeren van werkzaamheden voor een tijdelijke brug (voor een periode van 2 jaar) op het perceel kadastraal bekend gemeente Waalwijk, sectie K, nummers 667 en 625; sectie G, nummers 1157, 1330 en 1331, gelegen naast de A59 ter hoogte van het Drongelens kanaal te Waalwijk.

De aanvraag betreft de volgende activiteit:

  • het (ver)bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1 lid 1 onder a van de Wabo);

  • het uitvoeren van werkzaamheden (artikel 2.1 lid 1 onder b van de Wabo).

De ontwerp omgevingsvergunning 2e fase en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 26 februari 2015 gedurende 6 weken (t/m 8 april 2015) ter inzage bij de frontoffice van de afdeling Leefbaarheid, Veiligheid en Handhaving te Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk).

Een ieder heeft de mogelijkheid om, gedurende de termijn van de ter inzage legging, zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren te brengen bij het college van Waalwijk, Postbus 10150, 5140 GB Waalwijk. Wilt u een mondelinge zienswijze indienen, neem dan contact op met mw. H. van de Werken van de afdeling Leefbaarheid, Veiligheid & Handhaving via 0416-683456. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag. Het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is eveneens mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via www.waalwijk.nl/Pub/Home/Gemeente/Contact-met-de-gemeente.html.

Naar boven