Logo Aalsmeer
Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Horecavoorziening Kudelstaartseweg 295–297’ en inspraak ‘Beeldkwaliteitplan Kudelstaartseweg 295–297’, Aalsmeer

Burgemeester en wethouders van de gemeente Aalsmeer maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 27 februari 2015 tot en met 9 april 2015 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Horecavoorziening Kudelstaartseweg 295-297’ met de daarop betrekking hebbende stukken. In samenhang met het ontwerpbestemmingsplan is een beeldkwaliteitplan voorbereid.

Plangebied

Het plangebied is gelegen in het dorpscentrum van Kudelstaart nabij het kruispunt van de Kudelstaartseweg met de Herenweg en de Bildammerweg.

Doelstelling

Op het perceel waren voorheen twee vrijstaande woningen gevestigd. Met dit bestemmingsplan wordt beoogd de komst van een kleinschalige horecagelegenheid conform de in 2011 door de raad van de gemeente vastgestelde uitgangspunten mogelijk te maken. Het bestemmingsplan voorziet tevens in de mogelijkheid op de verdieping van de horecagelegenheid een viertal appartementen te realiseren.

Inzien ontwerp bestemmingsplan

Vanaf 1 januari 2010 geldt het digitale bestemmingsplan als het rechtsgeldige bestemmingsplan. Het ontwerpbestemmingsplan ligt met de bijbehorende stukken gedurende 6 weken van 27 februari 2015 tot en met 9 april 2015 op de volgende wijze voor een ieder ter inzage:

Indienen zienswijze

Gedurende voornoemde termijn wordt een ieder in de gelegenheid gesteld om een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren te brengen. Schriftelijke zienswijzen worden gericht aan burgemeester en wethouders (postbus 253, 1430 AG Aalsmeer) onder vermelding van zienswijze bestemmingsplan ‘Horecavoorziening Kudelstaartseweg 295-297’. Zienswijzen kunnen tevens via de gemeentelijke website worden ingediend, door op de hiervoor genoemde webpagina de optie ‘reageren’ te kiezen. Degene die buiten de openingstijden inzage wil hebben en degene die mondeling zijn zienswijze naar voren wil brengen kan daarvoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0297-387575.

Samenhangende produkten

In samenhang met het ontwerpbestemmingsplan wordt tevens een Beeldkwaliteitplan voor de projectlocatie voorbereid. Het Beeldkwaliteitplan ligt tegelijkertijd met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage en is als bijlage bij het ontwerpbestemmingsplan op de hiervoor beschreven wijze in te zien. Over het beeldkwaliteitplan wordt conform artikel 4.1 van de Algemene Inspraak- en Participatieverordening Aalsmeer 2010 inspraak verleend. Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging van 27 februari 2015 tot en met 9 april 2015 kan een schriftelijke dan wel mondelinge inspraakreactie op het beeldkwaliteitplan worden ingediend.

Schriftelijke reacties worden gericht aan burgemeester en wethouders (postbus 253, 1430 AG Aalsmeer) onder vermelding van inspraak Beeldkwaliteitplan ‘Horecavoorziening Kudelstaartseweg 295-297’. Degene die mondeling zijn inspraakreactie naar voren wil brengen kan daarvoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar via telefoonnummer 0297-387575.

Naar boven