Logo Texel
Omgevingsvergunning Schoolstraat 24 en 26 in Oosterend, Texel

Omgevingsvergunning (uitgebreid) – verleend

  • (1794 AS) Schoolstraat 24 en 26 in Oosterend. Omgevingsvergunning wordt verleend voor de activiteiten: bouwen en handelen in strijd met de regels ruimtelijke ordening. Met deze omgevingsvergunning wordt het mogelijk dat de bestaande bebouwing op de percelen Schoolstraat 24 en 26 wordt vervangen door nieuwe woningen.

Tegen het ontwerpbesluit dat van 14 oktober 2014 tot en met 24 november 2014 ter inzage heeft gelegen, is één zienswijze ingediend. Deze zienswijze is op 6 januari 2015 ontvankelijk en ongegrond verklaard.

Het besluit is met de bijbehorende stukken van 2 maart 2015 tot en met 19 april 2015 in te zien bij de publieksbalie en is te raadplegen op www.texel.nl > Actueel > Bekendmakingen en via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Tegen het besluit kan gedurende een termijn van 6 weken beroep worden ingesteld, met ingang van de dag nadat het besluit ter inzage is gelegd, door:

  • degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

  • de adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over het ontwerpbesluit.

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen het ontwerpbesluit.

Dit besluit treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Als er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt het besluit niet eerder in werking dan op dat verzoek is beslist.

Een beroepsschrift kan in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank in Noord-Holland. Een verzoek om voorlopige voorziening kan worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank in Noord-Holland, sector bestuursrecht. Het adres is Postbus 1621, 2003 BR Haarlem.

Naar boven