Ontwerpomgevingsvergunning Meerburgerkade 22
Logo Leiden
Burgemeester en wethouders van de gemeente Leiden maken bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning ‘Meerburgerkade 22’, NL.IMRO.0546.OV00067-0201, tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen (vvgb) van de raad, voor een periode van zes weken ter inzage ligt.
De ontwerp omgevingsvergunning betreft de nieuwbouw van 35 eengezinswoningen in de wijk Meerburg aan de Meerburgerkade, Amstelstraat en de Leedestraat.
Ter inzage
Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf donderdag 26 februari 2015 tot en met woensdag 8 april 2015 ter inzage. De stukken zijn digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en in pdf op http://gemeente.leiden.nl/projecten/ruimtelijke-ordening/uitgebreide-wabo-procedures/procedures. Gedurende de inzagetermijn kunnen in het atrium van het Stadhuis en in het Stadsbouwhuis de papieren stukken worden ingezien.
Zienswijzen
Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zijn of haar zienswijze op de ontwerp omgevingsvergunning en de ontwerp verklaring van geen bedenkingen indienen bij het college van B&W van de gemeente Leiden (ter attentie van Team REA-RIO, Postbus 9100, 2300 PC Leiden, o.v.v. ‘zienswijze omgevingsvergunning Meerburgerkade 22’). Het is ook mogelijk per e-mail te reageren naar: sleutel@leiden.nl. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van het Team Ruimtelijke Ordening, Infrastructuur en Onderwijshuisvesting, telefoonnummer 14 071.
Informatie
Nadere informatie kunt u inwinnen bij het servicepunt Bouwen en Wonen, Langegracht 72,
Leiden. Openingstijden en overige contactgegevens zijn te vinden via http://gemeente.leiden.nl/contact. De gemeente Leiden is op werkdagen bereikbaar via telefoonnummer 14 071.
Naar boven