Wet milieubeheer M.e.r.-beoordelingsplicht
Logo Gelderland
Autodemontage van Spanje B.V. te Ingen
Op 24 december 2014 hebben wij van Autodemontage van Spanje B.V. (verder Van Spanje) een aanmeldingsnotitie m.e.r.-beoordelingsplicht als bedoeld in artikel 7.16, eerste lid, van de Wet milieubeheer (Wm) ontvangen voor de inrichting aan Provincialeweg 49 te Ingen. De inrichting omvat een autodemontagebedrijf met shredderinstallatie. De aanmeldingsnotitie heeft betrekking op het uitbreiden van een installatie voor het voorverkleinen en shredderen van autowrakken met een capaciteit van meer dan 50 ton per dag. Door Van Spanje is eveneens een omgevingsvergunning voor het oprichten van de inrichting aangevraagd.
Beoordeling
Gedeputeerde Staten van Gelderland zijn verplicht te beoordelen of voor de voorgenomen activiteit een milieueffectrapport (MER) moet worden opgesteld.
Gedeputeerde Staten van Gelderland hebben in dit geval beslist dat het opstellen van een MER niet noodzakelijk is.
Publicatie
De beslissing wordt gepubliceerd op de website www.officielebekendmakingen.nl, www.gelderland.nl/bekendmakingen en in de zakengids Buren
Tevens wordt de kennisgeving van de beslissing gepubliceerd in de Staatscourant.
Mogelijkheid van inzien
De aanmeldingsnotitie, de beslissing en de bijbehorende stukken liggen van 25 februari 2015 tot en met 8 april 2015 ter inzage:
  • -
    bij de gemeente buren tijdens openingstijden.
  • -
    de provincie Gelderland tijdens openingstijden
Wilt u meer weten?
Heeft u nog vragen neem dan contact op met de heer C. Vogel van Omgevingsdienst Rivierenland. Hij is bereikbaar onder telefoonnummer 0344 579 314.
 
Tiel, 19 februari 2015, zaaknummer 0214 24323
Gedeputeerde Staten van Gelderland
namens deze:
Omgevingsdienst Rivierenland
Naar boven