Logo Losser
Vaststelling bestemmingsplan Losser dorp, partiële herziening Kopshofweg-Scholtinkstraat en bestemmingsplan Overdinkel 2014, partiele herziening Hoofdstraat 94 te Overdinkel, Losser

Burgemeester en wethouders van Losser maken bekend, dat de gemeenteraad op 10 februari 2015 de bestemmingsplannen Losser dorp partiële herziening Kopshofweg Scholtinkstraa en bestemmingsplan Overdinkel 2014, partiele herziening Hoofdstraat 94 te Overdinkel heeft vastgesteld.

De vastgestelde bestemmingsplannen met bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage.

Omschrijving plannen

Het bestemmingsplan Losser dorp partiële herziening Kopshofweg Scholtinkstraat heeft betrekking op de bouw van een woning aan de Kopshofweg en de bouw van een woning aan de Scholtinkstraat en het bestemmings[plan Overdinkel 2014, partiele herziening Hoofdstraat 94 te Overdinkel op de verbouw van voormalig café Lits tot woonstudio´s op het perceel aan de Hoofdstraat 94 te Overdinkel.

Inzien bestemmingsplannen

De vastgestelde bestemmingsplannen kunnen tot en met 11 maart 2015 tijdens de openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Losser.

De plannen (verbeelding en regels) en de bijbehorende toelichting met bijlagen kunnen ook via www.losser.nl/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl worden bekeken.

Beroep

Gedurende de inzagetermijn kan:

  • een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze over de ontwerp bestemmingsplannen bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad in te dienen;

schriftelijk beroep instellen tegen het plan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Een beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: naam en adres van de indiener; dagtekening; omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt, alsmede de gronden van het beroep.

Degene die beroep heeft ingesteld kan een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van de bestemmingsplannen treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven