Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting Blesdijke-1, Ministerie van Economische Zaken

De Minister van Economische Zaken maakt bekend:

Dat aan Vermilion Oil &Gas Netherlands B.V. te Harlingen, een omgevingsvergunning eerste fase en tweede fase is verleend voor de activiteiten ‘planologisch strijdig gebruik, bouwen van een bouwwerk en het veranderen en in werking hebben van een inrichting de gehele inrichting omvattend ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting Blesdijke-1. De inrichting Blesdijke 1 is gelegen aan de Meenthe 13, in de gemeente Weststellingwerf, op de percelen kadastraal ingedeeld, gemeente Oudetrijne, sectie H, nummers 488 en 489.

De omgevingsvergunningen betreffen het plaatsen van een bovengrondse dubbelwandige stalen tank voor de opslag van glycol, een glycol injectiepomp en een well head control unit. Daarnaast betreffen de omgevingsvergunningen de actualisatie van de vigerende vergunning.

Op het ontwerpbesluit dat van 18 december 2014 t/m 28 januari 2015 ter inzage lag bij de gemeente Weststellingwerf zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend. Hiermee is de beslistermijn van de aanvraag ingekort tot vier weken na de ter inzage legging van het ontwerpbesluit.

De besluiten en de andere relevante stukken liggen met ingang van 26 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Weststellingwerf te Wolvega. Inzage is mogelijk op werkdagen tijdens kantooruren. Wij adviseren u voor de inzage van deze besluiten eerst contact op te nemen met de gemeente (tel. 140561).

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot dhr. K. van den Hoff (tel. 070-3797602) van het Ministerie van Economische Zaken.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de ter inzage legging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Nederland, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD, Groningen.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven