Logo Edam-Volendam
Verleende omgevingsvergunning met afwijking bestemmingsplan – Dril 2/83 te Volendam, Edam-Volendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Edam-Volendam maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij op 24 februari 2015 met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo een omgevingsvergunning hebben verleend voor de volgende aanvraag:

  • Activiteit bouwen en afwijken bestemmingsplan, Dril 2/83, 1131 ZR/ZS Volendam.

Inzage

De verleende omgevingsvergunning en de daarbij horende stukken liggen met ingang van donderdag 26 februari 2015 gedurende de beroepstermijn van zes weken (op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur) ter inzage bij de afdeling VROM, locatie Mgr. C. Veermanlaan 1f te Volendam. Buiten die uren kunnen de genoemde stukken op afspraak worden ingezien (tel. 0299-398 398).

Digitaal raadplegen

Deze mededeling van het besluit is tevens digitaal raad te plegen op de website van de gemeente:

www.edam-volendam.nl, onder de categorie “Inwoner”, via de Rubriek “Actueel” → bekendmakingen → omgevingsvergunning. Tevens kunt u de mededeling/beschikking digitaal raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Vanaf de dag na de dag van de terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003BR te Haarlem. Een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij niet tijdig een zienswijze bij het college naar voren heeft gebracht, kan gedurende de genoemde termijn beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem. De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzieningenrechter van Rechtbank Haarlem, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist. Een afschrift van het ingediende beroepschrift dient meegezonden te worden.

Aan het indienen van beroep en aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

U kunt ook digitaal een beroepschrift indienen en een verzoek om voorlopige voorziening vragen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Algemene informatie

Als u nog vragen heeft naar aanleiding van de omgevingsvergunning kunt u contact opnemen met een medewerker van de sectie Ruimtelijke Ontwikkeling (tel. 0299 – 398 398).

Naar boven