Logo Stichtse Vecht
Ontwerpbestemmingsplan Kievitsbuurten in Breukelen, Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van Stichtse Vecht maken bekend dat het ontwerp van het bestemmingsplan Kievitsbuurten vanaf vrijdag 27 februari tot en met donderdag 9 april 2015 ter inzage ligt.

Inhoud

Het plangebied omvat het plassengebied en de polders ten oosten van de Scheendijk tot aan de gemeentegrens met Wijdemeren. Voor een strook van 300 meter ten oosten van de noordelijke Scheendijk geldt een ander bestemmingsplan. Doelstelling van dit bestemmingsplan is het opstellen van een actueel en digitaal toetsingskader voor initiatieven in het gebied. Uitgangspunt is de bescherming van de cultuurhistorische, ecologische en recreatieve waarden in hun onderlinge samenhang.

Inzien

U kunt het ontwerpbestemmingsplan (NL.IMRO.1904.BPkievitsbuurtenLG-OW01) vanaf vrijdag 27 februari raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en vanaf dezelfde datum zonder afspraak inzien tot en met donderdag 9 april 2015 bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandag t/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur) en het Servicepunt Beek en Hoff, Molendijk 34 in Loenen aan de Vecht (maandag t/m donderdag van 13:00 tot 16:00 uur).

Informatieavond

Op woensdag 11 maart 2015 is er een informatieavond in de kantine van het gemeentekantoor, Endelhovenlaan 1 in Maarssen. De informatieavond begint om 19:30 uur en eindigt om 21:00 uur.

Er zal een toelichting worden gegeven op de uitgangspunten van het bestemmingsplan en de relatie met andere ontwikkelingen in het plassengebied. Vanwege de verwachtte drukte heeft het de voorkeur om voor vragen en voorstellen over zaken die alleen uzelf betreffen, contact op te nemen met de heer S.J. Haak via onderstaande contactgegevens.

Reageren

U kunt vanaf vrijdag 27 februari 2015 gedurende 6 weken uw schriftelijke (geen e-mail) of mondelinge zienswijze kenbaar maken. Uw schriftelijke zienswijze kunt u, onder vermelding van Kievitsbuurten Z/15/40894, richten aan de gemeenteraad van Stichtse Vecht, Postbus 1212, 3600 BE Maarssen. Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met de heer S.J. Haak. Telefonisch via het algemene nummer 14 0346 of per e-mail via het adres sander.haak@stichtsevecht.nl.

Naar boven