Logo Dantumadiel
Wijzigingsplan ‘Nijewei 12 in Driezum’, Dantumadiel

Burgemeester en wethouders hebben het wijzigingsplan “Nijewei 12 in Driezum” vastgesteld.

De inhoud van het wijzigingsplan betreft vervangende nieuwbouw van een woning en in verband hiermee een aanpassing van het bouwblok binnen het perceel met de bestemming Wonen in het bestemmingsplan “Driesum”.

Het wijzigingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website www.dantumadiel.eu (onder Inwoners, bouwen en wonen, plannen ter inzage) en www.ruimtelijkeplannen.nl (de directe link http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.1891.wpDRnijewei12-0401

Ook kunnen de stukken met ingang van donderdag 26 februari 2015, zes weken worden ingezien bij het KlantKontaktSintrum en rechtstreeks te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het wijzigingsplan is voorbereid met toepassing van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Belanghebbenden kunnen binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd een gedagtekend, ondertekend en gemotiveerd beroepschrift tegen het besluit indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 2500 EA Den Haag.

Damwâld, 25 februari 2015

Burgemeester en wethouders van de gemeente Dantumadiel, K.S. Heldoorn, burgemeester

B.T.T. Schat, secretaris

Naar boven