Logo Kollumerland en Nieuwkruisland
Inspraak voorontwerpuitwerkingsplan Koetsjekralen 8 te Zwagerbosch, Kollumerland en Nieuwkruisland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Kollumerland c.a. maken bekend dat op grond van de gemeentelijke inspraakverordening ter inzage ligt het voorontwerp ‘Uitwerkingsplan Koetsjekralen 8 te Zwagerbosch’ met de bijbehorende stukken. Deze aankondiging is tevens een kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening.

Van toepassing is het geldende bestemmingsplan “Zwagerbosch” dat is vastgesteld op 15 april 2004 en goedgekeurd is op 6 juli 2004. Het perceel heeft de bestemming ‘Woongebied’ met de aanduiding UWII, uit te werken bestemmingen. Deze bestemming is opgenomen voor een aantal te reconstrueren plekken in de dorpskom van Zwagerbosch. In de uit te werken bestemming is een fasering opgenomen voor de bouw van nieuwe woningen.

Er is een uitwerkingsplan opgesteld die voorziet in een juridische-planologische regeling voor het realiseren van 1 woning op het perceel Koetsjekralen 8 te Zwagerbosch. Het uitwerkingsplan is opgesteld binnen de kaders van het geldende bestemmingsplan.

Het voorontwerp uitwerkingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 26 februari 2015 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage tijdens openingstijden in het gemeentehuis te Kollum. Het uitwerkingsplan is ook digitaal te raadplegen via de website www.kollumerland.nl / Wonen en leven/ Wonen en omgeving/Ruimtelijke plannen. Gedurende voornoemde termijn kunnen belanghebbenden een schriftelijke reactie indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 13, 9290 AA Kollum.

Naar boven