Logo Epe
Beschikking Omgevingsvergunning t.b.v. het bouwen van 21 woningen in het plan De Pirk te Vaassen, Epe

Burgemeester en wethouders van Epe maken bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van 21 woningen in het plan De Pirk te Vaassen, kadastraal bekend gemeente Vaassen, sectie C, nr. 4130 en 3662. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan De Pirk Noord. Om het plan mogelijk te maken wordt de uitgebreide voorbereidingsprocedure van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) doorlopen (ingevolge artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3 Wabo).

In de vergadering van 22 januari 2015 heeft de gemeenteraad een verklaring van geen bedenkingen afgegeven ten behoeve van deze aanvraag.

Inzage

De aanvraag, het besluit omgevingsvergunning, de ruimtelijke onderbouwing, de verklaring van geen bedenkingen en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 februari 2015 gedurende 6 weken ter inzage bij de Publiekswinkel in het gemeentehuis in Epe. De Publiekswinkel is geopend op werkdagen van 8.00 uur tot 12.00 uur (op woensdag van 8.00 – 17.00 uur, na 17.00 uur op afspraak).

Reageren?

Tijdens de periode van terinzagelegging kan een beroepschrift worden ingediend bij de rechtbank Gelderland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Het besluit wordt één dag na publicatie ter inzage gelegd. In het beroepschrift moeten naam en adres, dagtekening, kenmerk of omschrijving van het besluit en de gronden van het beroep staan vermeld.

U kunt alleen een beroepschrift indienen als u een zienswijze heeft ingediend tegen het ontwerpbesluit, tenzij u redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend.

Voor het indienen van een beroepschrift moet u griffierechten betalen.

U kunt het plan ook digitaal inzien op de website ruimtelijkeplannen.nl onder nummer: NL.IMRO.0232.VAA017HerstrPirkN-OVV1

Naar boven