Logo Dongeradeel
Vooraankondiging en inspraakprocedure voor bestemmingsplan ‘Anjum – Ieldobbewei 2’, Dongeradeel

Vooraankondiging

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 Algemene wet bestuursrecht (Awb), geven burgemeester en wethouders van Dongeradeel kennis van de voorbereiding van het bestemmingsplan “Anjum – Ieldobbewei 2”. Op de plek van een voormalig bedrijfslocatie tussen de Feart en de Ieldobbewei, ten zuiden van Feart 5, worden twee woonkavels ontwikkeld.

Het betreft hier een formele vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening. In het kader van de inspraak zal gelegenheid worden geboden tot het indienen van een reactie op het voorontwerpbestemmingsplan (inspraakreactie). Tevens zal in kader van overleg ex artikel 3.1.1. Bro advies worden gevraagd aan een aantal overheidsinstanties.

Inspraak

Met ingang van 26 februari 2015 ligt het voorontwerpbestemmingsplan “Anjum – Ieldobbewei 2” gedurende vier weken ter inzage in het gemeentehuis (balie Bouwzaken) aan de Koningstraat 13 te Dokkum. U kunt dit conceptplan ook op internet raadplegen op www.dongeradeel.nl, via “Wonen, Verkeer & Veiligheid” en vervolgens “bestemmingsplannen”.

Gedurende deze termijn van vier weken (t/m 26 maart 2015) kunt u schriftelijk of mondeling een reactie indienen bij burgemeester en wethouders van Dongeradeel, Postbus 1, 9100 AA Dokkum. Voor een mondelinge reactie kunt u een afspraak maken met de afdeling Ontwikkeling, telefoonnummer (0519) 574433. De ingebrachte reacties gebruikt de gemeente om een ontwerpbestemmingsplan te maken.

Naar boven