Logo Binnenmaas
Voornemen tot afwijken van het bestemmingsplan, Binnenmaas

Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas is voornemens om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub c juncto artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van het geldende bestemmingsplan en omgevingsvergunning te verlenen voor:

  • Het realiseren van twee woningen (type twee-onder-een-kap) op het perceel Wilhelminastraat 28 in Mijnsheerenland.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 23 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. U kunt het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ook raadplegen via de website van de gemeente Binnenmaas, www.binnenmaas.nl onder ‘Actueel/Bekendmakingen en besluiten’ en de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder ‘NL.IMRO.0585.PBMHLDwilhelmina28-ON01’.

Belanghebbenden worden gedurende de ter inzage termijn in de gelegenheid gesteld een zienswijze over het ontwerpbesluit in te dienen bij het college van Binnenmaas, Postbus 5455, 3299 ZH Maasdam. Deze zienswijze dient bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, dan kunt u hiervoor een afspraak maken met mevrouw I. Voogt van het team Omgevingszaken, bereikbaar via telefoonnummer 078 -633 45 44. Wij wijzen u erop dat het indienen van een zienswijze per e-mail niet mogelijk is.

Anterieure overeenkomst

Het college van burgemeester en wethouders van Binnenmaas maakt bekend dat zij op 12 februari 2015 op grond van artikel 6.24 lid 3 van de Wet ruimtelijke ordening een addendum op de exploitatieovereenkomst heeft gesloten met Moervast Transformations B.V. met betrekking tot de ontwikkeling op het perceel Wilhelminastraat 28 in Mijnsheerenland, het realiseren van twee woningen (type twee-onder-een-kap). In de, al op 22 april 2014, afgesloten exploitatieovereenkomst worden de wederzijdse verplichtingen en het verhalen van de kosten van de grondexploitatie vastgelegd. Het addendum betreft de wijziging van 1 woning naar 2 woningen.

Een zakelijke beschrijving van het addendum op de exploitatieovereenkomst ligt vanaf 23 februari 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis op het adres Sportlaan 22 in Maasdam. Het indienen van een zienswijze of bezwaarschrift tegen het addendum van de exploitatieovereenkomst is niet mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J. Vonk-Chong, bereikbaar via telefoonnummer 078 – 633 45 41.

Maasdam, 20 februari 2015

Naar boven