Logo Gelderland
Aanmeldingsnotitie m.e.r. – Oostzeestraat 3b in Zutphen, Gelderland

GMB bioenergie te Zutphen

GMB bioenergie Zutphen BV aan de Oostzeestraat 3b in Zutphen heeft haar voornemen kenbaar gemaakt om een aanvraag voor een omgevingsvergunning in te dienen (conform artikel 7.16 van de Wet milieubeheer). Dit is gedaan door het indienen van een aanmeldingsnotitie m.e.r. “slibverwerkingsinstallatie” van 16 februari 2015

Het voornemen is om binnen de inrichting de verwerkingsslib te verhogen van 155.000 ton per jaar naar 190.000 ton per jaar (en daarmee van een inrichting als bedoeld in het Besluit milieueffectrapportage).

Gedeputeerde staten van Gelderland heeft de notitie beoordeeld en komt tot de conclusie dat het opstellen van een milieueffectrapportage, ten behoeve van de procedure tot het verkrijgen van een vergunning, op grond van de Wet milieubeheer niet nodig is.

Mogelijkheid van inzien

Dit besluit en de daarbij behorende stukken kunt u tijdens openingstijden inzien bij de balie van het gemeentehuis in Zutphen. Ook kunt u dit besluit en de daarbij behorende stukken inzien via www.officielebekendmakingen.nl

Daarnaast wordt deze bekendmaking gepubliceerd in de Staatscourant en de Zutphense Koerier van week 8.

Rechtsmiddelen

Gelet op het bepaalde in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht is bovengenoemd besluit niet vatbaar voor bezwaar of beroep, tenzij het besluit de belanghebbende los van het voor te bereiden besluit rechtstreeks in zijn belang treft. Anderen kunnen in een later stadium zienswijzen indienen tegen het ontwerpbesluit op de aanvraag om een omgevingsvergunning. Daarbij kunt u uw eventuele bezwaren tegen de voorbereidingsbeslissing aangeven. Deze zullen bij de beoordeling van de zienswijzen worden betrokken.

Wilt u meer weten?

Bel het provincieloket, telefoonnummer 026 359 99 99.

Hengelo Gld, 16 februari 2015

– zaaknummer D150948118. Gedeputeerde Staten van Gelderland

Naar boven