Vooraankondiging voorontwerpbestemmingsplan 'Nuenen-Zuid herziening Molvense Erven 63', gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nuenen c.a. maken op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan Nuenen-Zuid wordt voorbereid.

 

Het bestemmingsplan

Het nieuwe bestemmingsplan ‘Nuenen-Zuid herziening Molvense Erven 63’ voorziet in de mogelijkheid om vier extra (vrijstaande) woningen te realiseren op het perceel Molvense Erven 63 te Nuenen.

 

Terinzagelegging

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Nuenen-Zuid herziening Molvense Erven 63’ ligt met ingang van 31 december 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijk site: www.ruimtelijkeplannen.nl

Het voorontwerpbestemmingsplan kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenMolvErven63-B001

 

Reactie

Binnen de termijn van terinzageligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een (inspraak) reactie naar voren brengen. Een schriftelijke reactie dient te worden gericht aan burgemeester en wethouders van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen.

Een reactie kan ook mondeling worden ingediend bij de heer D. Senders van de afdeling Ontwikkeling (telefoonnummer 040-2631641).

 

Nuenen, 30 december 2015

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven