Logo Haren
Ontwerpomgevingsvergunning ‘Oprichten woongebouw Zonnedauwweg’, Haren

Burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. Het project betreft het oprichten van een woongebouw op het perceel kadastraal bekend als Haren Gn sectie C nummer 3458 en plaatselijk bekend als Zonnedauwweg (voorheen Hopweg) te Haren Gn.

In het voor dit perceel geldende bestemmingsplan Van Spoor tot Steeg (vastgesteld op 31 januari 2011) is vastgelegd dat het woongebouw moet zijn voorzien van een dove gevel aan de spoorwegzijde. In dit project wordt geen dove gevel toegepast, omdat uit een recent akoestisch onderzoek (8 december 2014) is gebleken dat de geluidsbelasting op deze gevel niet boven de maximale grenswaarde van de Wet geluidhinder uitkomt. Het toepassen van een dove gevel is dan niet nodig.

Het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning met bijbehorende stukken ligt met ingang van 19 februari 2015 gedurende zes weken tijdens openingstijden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren.

Gedurende de ter inzage termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Haren, Postbus 21 9750 AA Haren. Indien u een mondelinge zienswijze wilt inbrengen, kunt u contact opnemen met mevrouw M. Buiter, via telefoonnummer 050 53 39 919.

Naar boven