Logo Gelderland
Kennisgeving ontwerpbesluit project ontwikkeling locatie Waalwaard (tweede groep), Gelderland

Vastgesteld ontwerpbesluit

Gedeputeerde staten van Gelderland maken bekend dat het volgende ontwerpbesluit in verband met de realisatie van het project ontwikkeling locatie Waalwaard is vastgesteld en ter inzage wordt gelegd.

Voor het slopen van de bestaande bebouwing op de locatie Waalwaard in verband met de verplaatsing/vestiging van het bedrijf de Beijer Groep B.V.:

  • ontwerp ontheffing op grond van de Flora- en faunawet van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland.

Dit besluit is de tweede groep van besluiten die nodig zijn voor de realisatie van het project ontwikkeling locatie Waalwaard.

Dit besluit is voorbereid en wordt bekendgemaakt met toepassing van de provinciale coördinatieregeling van artikel 3.33, eerste lid, onder a, Wet ruimtelijke ordening (Wro). Gedeputeerde staten van Gelderland treden hierbij op als het coördinerend orgaan.

Waar en wanneer kunt u de stukken inzien?

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 19 februari 2014 gedurende zes weken ter inzage:

  • op afspraak tijdens de openingstijden bij het Omgevingsloket van gemeente Neder-Betuwe, burgemeester Lodderstraat 20, 4043 KM Opheusden;

  • bij de provincie Gelderland in het informatiecentrum in het Huis der Provincie, Markt 11 te Arnhem op werkdagen van 08.30 tot 16.30 uur.

U kunt de stukken ook inzien en downloaden via de website www.projectradarwaalwaard.nl

Hoe kunt u zienswijzen indienen?

Tegen het ontwerpbesluit kunnen gedurende de termijn van terinagelegging door een ieder zienswijzen worden ingediend. Bij een zienswijze dienen het zaaknummer 2013-017286 en het kenmerk van het betreffende ontwerpbesluit, waarop de zienswijze betrekking heeft, duidelijk te worden vermeld. Tevens dient te worden vermeld: ‘zienswijze besluit tweede groep ontwikkeling Waalwaard’.

U kunt uw zienswijze sturen naar de provincie Gelderland als coördinerende instantie:

Per post:

Gedeputeerde staten van Gelderland

t.a.v. de heer mr. A.N. Janse

Coördinator vergunningen ontwikkeling locatie Waalwaard

Postbus 9090

6800 GX Arnhem

Per mail:

post@gelderland.nl

Mondeling:

U kunt ook een mondelinge zienswijze inbrengen. Een mondelinge zienswijze kunt u gedurende de termijn van terinzagelegging inbrengen door op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:00 uur een afspraak te maken met de heer mr. A.N. Janse, Coördinator vergunningen ontwikkeling locatie Waalwaard. De heer Janse is bereikbaar via het telefoonnummer 026-3599999 (provincieloket). Van een mondeling ingebrachte zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Wat gebeurt er met uw zienswijze?

Alle zienswijzen worden doorgestuurd naar de desbetreffende bevoegde gezaginstanties. De betreffende instanties betrekken de zienswijzen bij het vaststellen van de definitieve besluiten. Tegelijkertijd met het bekendmaken van de definitieve besluiten wordt iedereen die een zienswijze heeft ingediend, geïnformeerd over wat daarmee is gedaan.

Alleen een belanghebbende die een zienswijze heeft ingediend kan later tegen de vaststelling van die besluiten beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Dit is niet vereist als het redelijkerwijs niet mogelijk was een zienswijze in te dienen, bijvoorbeeld als het definitieve besluit ten opzichte van het ontwerpbesluit gewijzigd wordt vastgesteld.

Voor verdere informatie over de procedure kunt u terecht bij de vergunningencoördinator, de heer A.N. Janse, via telefoonnummer 026-3599999.

Zaaknummer 2013-017286

Arnhem, 18 februari 2015

gedeputeerde staten van Gelderland

Naar boven